Succesvolle isolatie atelierruimte

“In oktober 2008 heb ik mijn atelier geïsoleerd met uw Isobooster isolatiemateriaal.

 

Mijn atelier is aan de garage gebouwd en heeft drie buitenmuren plus dak, waarvan de grootste buitenmuur 6 x 5 meter is en geen spouwmuur heeft .De afmetingen van mijn atelier zijn: Lengte- 6 meter Breedte- 3 meter Hoogte. Aan een kant 5-meter en aan de andere kant 2,5 meter. Oppervlakte dak 21 M². Voor het isoleren probeerde ik in de winter de ruimte op temperatuur te houden met vloerverwarming (capaciteit vloerverwarming t.o.v. de ruimte veel te weinig) Temp. ruimte werd geregeld door de thermostaat huiskamer. Verder hangen er twee TL-buizen samen 600 Wh. Verder gebruikte ik een verwarmingskacheltje (2kWh) om de ruimte op een behaaglijke temperatuur te krijgen van 20°C. Na isolatie met isobooster hoefde ik geen gebruik meer te maken van het verwarmingskacheltje (2kWh). Als ik de twee TL-buizen ‘s middag aan maak en de vloerverwarming loopt de temperatuur op naar 23°C s’avonds. Ik ben nu gedwongen een lichtstraat ‘s avonds uit te schakelen. (deze heb bij het schilderen niet nodig) Eind April kreeg ik de afrekening van mijn elektriciteit maatschappij. Toen kon zien wat mijn besparing was op deze eerste zeven maanden na isoleren. DIT WAS 1400 KWh


Isobooster isolatiemateriaal is een product dat makkelijk is aan te brengen aan de binnen kant van een bestaand gebouw. Ik kan me op dit moment geen beter product voorstellen en ben er uiteraard zeer tevreden over .

 

M.v.g. Steef Bongers”

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer artikelen

Recent

Vocht verdrijven met Isobooster

Isobooster isolatiefolie maakt door zijn unieke werking lucht én materialen droger. Vocht in huis, zoals stoom, adem of transpiratie wordt effectief verdreven. Dit levert een beter binnenklimaat én fikse besparingen op.

Lees verder »
Scroll naar top